Drum healing

Afbeelding invoegen
 
 Drum healing

Helen door middel van drum en klank

Drum healing is helen door middel van klank, trilling en ritmes.
Door de trilling van geluid, ritme en trilling worden energieën los getrild in het lichaam. De aardse trilling van de drum roept herinneringen in het lichaam op die geheeld willen worden. De trilling zet de cellen in beweging, energie wat vastzit moet dan wel veranderen. 
Energie wat de ruimte krijgt om te helen zal altijd naar zijn natuurlijke staat willen reizen.
 
In een sessie volg ik het lichaam en voel welke energie er is op verschillende plaatsen rond het lichaam. Daar stel ik het ritme van de drum op af. Het kan zijn dat er onbewust boosheid zit opgeslagen of frustratie of verdriet dan zal dat in beweging worden gezet om los te laten.

Daarnaast gebruik ik ook mijn stem als helend instrument. Door de verschillende tonen en klanken die door mij heen komen worden verschillende emotionele lagen op een dieper niveau bereikt en getransformeerd. Mijn klanken/zang is intuïtief en elke klank roept weer iets anders op. 

In ons leven (en vanuit vorige levens en familielijnen) maken we situaties mee die ons emotioneel diep kunnen raken of zelfs als traumatisch worden ervaren. Deze impact wordt opgeslagen in onze lichaamscellen totdat zij worden geheeld en losgelaten. Juist door middel van trilling en klanken komen deze cellen automatisch in beweging om te mee vibreren. Zo wordt heling in gang gezet. 

De trillingen in de cellen van je lichaam werken na de sessie een aantal dagen door.