Drum/Soundhealing

Afbeelding invoegen
 
Drum/sound healing  
Helen door middel van drum en klank

Drum healing is helen door middel van klank, trilling en ritmes.
Door de trilling van geluid, ritme en trilling worden energieën los getrild in het lichaam. De aardse trilling van de drum roept herinneringen in het lichaam op die geheeld willen worden. De trilling zet de cellen in beweging, energie wat vastzit moet dan wel veranderen. 
Energie wat de ruimte krijgt om te helen zal altijd naar zijn natuurlijke staat willen reizen.

 
In een sessie volg ik het lichaam en voel welke energie er is op verschillende plaatsen rond het lichaam. Daar stel ik het ritme van de drum op af. Het kan zijn dat er onbewust boosheid zit opgeslagen of frustratie of verdriet dan zal dat in beweging worden gezet om los te laten.

Daarnaast gebruik ik ook mijn stem als helend instrument. Door de verschillende tonen en klanken die door mij heen komen worden verschillende emotionele lagen op een dieper niveau bereikt en getransformeerd. Mijn klanken/zang is intuïtief en elke klank roept weer iets anders op. 

In ons leven (en vanuit vorige levens en familielijnen) maken we situaties mee die ons emotioneel diep kunnen raken of zelfs als traumatisch worden ervaren. Deze impact wordt opgeslagen in onze lichaamscellen totdat zij worden geheeld en losgelaten. Juist door middel van trilling en klanken komen deze cellen automatisch in beweging om te mee vibreren. Zo wordt heling in gang gezet. 

De trillingen in de cellen van je lichaam werken na de sessie een aantal dagen door.
 
 
De drum kan helpen bij heel veel problemen zoals bijvoorbeeld:
- het oplossen van conflicten in je onbewuste
- het omzetten van negatieve energie van gekwetstheden of trauma's
- het losmaken van vastgezette emoties bijv. verdriet, boosheid
- het transformeren van ongezonde patronen en gewoonten
- disharmonie omzetten
- het uitlijnen van de meridianen, chakra’s
- slaapproblemen
- stress/spanning
- fysieke klachten
 
De vibraties zullen nog een aantal dagen natrillen en doorwerken in het lichaam.
 
***
Reviews drum/soundhealing groep:
Review                                    
Afgelopen dinsdag 10-1-23 heb ik de workshop drum/soundhealing gedaan bij Alice. een heel fijn warm ontvangst in een mooie warme ruimte die prettig aanvoelde. 
De drumsessie met sound en klank was heel bijzonder, de drum maakte veel los en ook gaf het weer een bijzondere rust in mij. er was tijd om even rustig bij te komen daar had Alice veel aandacht voor. thuis gekomen was ik rustig en vermoeid. Het heeft veel het een en ander weer tot rust gebracht en positief gevoel gegeven.
Bedankt Alice en het is zeker een aanrader om deze workshop te doen.
Review 
Zeker een aanrader!Ik mocht er die avond ook van genieten. Mooi om even naar binnen te keren.
De drumklanken, andere sounds en Alice's rustgevende stem en zang waren ontspannen, rustgevend en helend. Het bood aan ieder die daar was precies wat ze nodig hadden. Nogmaals dank.  
Review 
Vandaag heb ik de drum/sound healing bijgewoond bij Alice.
Wat was het een bijzondere ervaring..dmv verschillende klanken/ drums en ook sounds, raakte ik in een soort trance . Ik voelde dat er veel gebeurde in mijn lichaam, ik heb dit als erg prettig ervaren.
Alice , wat heb je deze workshop op een mooie liefdevolle manier gegeven. Erg bedankt hiervoor.