Inner-Cords

 
 
 
Energetische koorden doorsnijden 
  Bevrijd je van energielekken

Juist voor deze hectische en onzekere tijden bied ik deze sessie aan. 
Het voelt bevrijdend om al die energetische haken van je af te laten halen. 

We leven in een hectische tijd waarin veel van ons verlangt wordt. We vliegen alle kanten op en willen veel. We maken veel contact met mensen dit kan als mens tot mens maar je maakt ook verbinding via gedachten, door een mail aan iemand te sturen of door te whatsappen etc. 

Deze energetische verbindingen kun je zien als energie buisjes waarmee je aan iemand vastzit. Dit zijn horizontale verbindingen gemaakt van mens tot mens. Al die verbindingen kunnen je uit balans trekken wanneer je onvoldoende geaard bent en wanneer je niet genoeg in verbinding bent met het universum. 
 
Dit koorden maken is ontstaan doordat we niet genoeg meer in de verticale verbinding zijn. We zitten vaker in het hoofd dan in ons gevoel. 
De oermensen waren volledig in verticale verbinding. Ze waren een met de aarde, de natuur en de overvloedige energie van moeder aarde.
Zij waren ook uitstekend in verbinding met de geestenwereld boven hen, ze luisterden naar de spirits en de allerhoogste goddelijkheid.  Tegenwoordig zijn wij daar helemaal van weggeraakt.
 
Wij zijn horizontale verbindingen aangegaan en maken zo enorme koorden met elkaar. 
 
Waarom maken wij deze koorden?
We maken deze horizontale koorden omdat we energie zoeken. Doordat we tekort in verticale verbinding staan en hier niet de energie uit halen zoeken we dat nu bij anderen. We zoeken vaak waardering, bevestiging en aandacht buiten onszelf. Op deze manier geven we elke keer onze kracht weg.
We denken de ander nodig te hebben voor die energie. Dit doen anderen ook bij jou! 
Dit is vooral merkbaar wanneer je in conflict bent met iemand of iemand heeft je pijn of verdriet gedaan. Wanneer je hier veel mee bezig bent, in je hoofd door er telkens aan te denken of je praat er veel over houdt je de energie in stand.

De koorden blijven bestaan en gevoed met deze energie. Sommige kunnen ook hele sterke koorden met jou maken. Je kunt merken dat je behalve moe, opeens chagrijnig, lusteloos, onrustig en emotioneel bent.  
Een voorbeeld: Je kan stress krijgen van iemand, je voelt je niet prettig op een bepaalde plaats of in je lichaam.

We nemen als voorbeeld je hals. Je ziet bijvoorbeeld je moeder, die vaak boos is. Dan zal het zien van een foto of je gedachte aan haar al een druk op je hals geven.
Je hebt het gevoel dat er een brok in je keel zit. Dit komt doordat je te vaak je woorden hebben moeten inslikken. Je lichaam reageert al op het idee dat zij er is. Je lichaam wil klaar staan voor een mogelijk reactie van je moeder.

 Het koorden doorsnijden kan je helpen om weer in verticale verbinding te zijn. Je krijgt weer meer energie en voelt je meer bevrijd. 
 
Hoe kom ik in verticale verbinding?
Door verticale verbindingen met de aarde en het hogere te maken laat je weer zuivere energie stromen naar en door jezelf. Zo sta je weer in je eigen kracht en wordt je minder geraakt door de oordelen van een ander.

Blijf bij jezelf en bevrijd je van de energetische koorden die jou niet dienen en sta weer volledig in je eigen kracht.    
Wil je een sessie meemaken dan dat persoonlijk of via een ‘workshop’ in een groepje.    
 
Reacties:
Was zeker een bijzondere ochtend. Voelde me nadat we de koorden door hadden gehaald weer lichter. Energiek. Ook fijn gepraat en een prachtige kaart getrokken. Bedankt

Ja het was een prachtige ochtend! Wat doe je dit en al de andere dingen waarmee je ons weer even "thuis" laat zijn toch liefdevol Alice. Het zwaard deed prachtig zijn werk. Fijn nagepraat en ook ik trok een prachtige kaart.
En ging heerlijk licht naar huis.