Heeft u de massage of healing behandeling als prettig ervaren?
Of een inspirerende workshop gevolgd?

Dan zou ik het heel leuk vinden als je een reactie achterlaat in het gastenboek :D
 

Bericht schrijven >

afgelopen dinsdag 10-1-23heb ik de workshop drum/soundhealing gedaan bij Alice.
een heel fijn warm ontvangst in een mooie warme ruimte die prettig aanvoelde.
de drumsessie met sound en klank was heel bijzonder, de drum maakte veel los en ook gaf het weer een bijzondere rust in mij. er was tijd om even rustig bij te komen daar had Alice veel aandacht voor. thuis gekomen was ik rustig en vermoeid. Het heeft veel het een en ander weer tot rust gebracht en positief gevoel gegeven. Bedankt Alice en het is zeker een aanrader om deze workshop te doen.

margreet
Vandaag heb ik de drum/sound healing bijgewoond bij Alice.
Wat was het een bijzondere ervaring..
dmv verschillende klanken/ drums en ook sounds, raakte ik in een soort trance .
Ik voelde dat er veel gebeurde in mijn lichaam, ik heb dit als erg prettig ervaren.
Alice , wat heb je deze workshop op een mooie liefdevolle manier gegeven.
Erg bedankt hiervoor.

Esther
Soms heb je zoveel in en aan je hoofd dat je het gevoel hebt dat je hoofd tolt. Het knettert gewoon in je hersenen, maar helderheid levert het niet op. Je weet gewoon niet wat je (eerst) moet doen. Ik ken Alice al een jaar of 7, had een bedrijfsbezoek gebracht aan haar fijne praktijk, en wist een ding zeker: eerst moet ik naar Alice toe. Alice voelde haarfijn hoe het met mij, aan de andere kant van de telefoon, ging en we maakten snel een afspraak. Mijn nuchtere man had nog geen idee wat ik precies ging doen ('iets met energieën' vindt hij te vaag) en of het me ging helpen. Ik had zelf geen idee welke sessie (healing of massage) mij het beste zou passen, maar dat zou vast goed komen. En bij Alice weet je een ding zeker: het komt goed. En hoe! Met een vol en tollend hoofd kwam ik binnen in Alice haar oase van rust. Ze heeft een hele fijne praktijkruimte en Alice zelf was stralend en tegelijkertijd sereen rustig als altijd, een gouden combinatie. Zo fijn, haar warmte, rust en liefde. Aan tafel vertelde ik wat er allemaal speelt en waar mijn hoofd zoveel overuren over maakt. Verstand en gevoel botsen. Er zijn veel mensen en verschillende belangen. Hoe komt dat tot elkaar? Ik omschreef mijn hoofd als een enorme zwerm bijen die allemaal de weg kwijt zijn. Alice gaf aan dat een Access Bars sessie het beste zou zijn op dit moment. Ik ging liggen, heel comfortabel, en we gingen van start. Aanvankelijk in stilte, maar als snel ervaarde ik wonderlijke fysieke veranderingen die ik deelde met Alice. Zij kon dit werkelijk prachtig duiden, ze sloeg de spijker op z'n kop. Haar fijne zachte aanrakingen aan m'n hoofd maakten ook emoties los. Ik liet een traan. Af en toe kwam er een woord bij me op, die ik deelde. Daar ging ze met liefde op in, ook weer zo warm, zacht en treffend. Tijdens de sessie passeerden verschillende mensen de revue die ieder hun eigen belangen hebben in de situatie, die me deed tollen. Ik zag ze, zoals ik ze nog nooit gezien/bekeken had. Begreep ze beter en kwam tot hele mooie inzichten. Toen we uiteindelijk bij de kern kwamen, rolde er weer een traan over mijn wang...deze keer van puur geluk. Ik ervaarde zoveel rust, licht en warmte. Het was alsof de zon ging schijnen. Bijzonder! Van de zwerm bijen die allemaal de weg kwijt waren, was nog maar één zacht zoemend bijtje over. Wat fijn, zoveel rust en helderheid. En dat in één sessie. Alice zag ook dat ik weer helemaal tot mezelf was gekomen. Zo fijn! Na een warm afscheid ging ik opgewekt huiswaarts. Mijn man keek verwonderd op en zei: "Ik weet niet hoe het kan en hoe het werkt, maar het lijkt wel een metamorfose. Wat een verschil met hoe je van huis ging en nu weer thuiskomt." Ik was weer zijn lief, verrijkt met veel waardevolle inzichten waar we weer mee verder konden. Heel veel dank Alice, voor deze bijzondere Access Bars sessie. Het was een ervaring die me altijd bij zal blijven en die ik iedereen van harte gun.

Jolanda
Laatst bij Alice geweest voor een Access bars behandeling. Na een fijn gesprek waar Alice de tijd voor neemt, begon de sessie.
Wat een bijzondere ervaring was het. Er gebeurde heel veel met mij. Er werd veel verwerkt, en geheeld. Paar weken later een drumsessie gehad. Dat was ook een bijzondere ervaring. Er gebeurde weer zoveel, ik heb weer een aantal dingen los mogen laten.
Ik ga zeker nog terug, om meer bij mijn ware ik te komen. Om nog meer dingen los te mogen laten die ik niet meer nodig heb. Alice bedankt voor je warme en liefdevolle behandeling.
En ik hoop dat ik snel weer bij je op tafel mag liggen.
Liefs Carla

Carla
Vanmorgen weer naar Alice geweest voor de gezichtsguasha. Regelmatig zakte ik weg in een staat van totale ontspanning. Heerlijk is dat. Dus niet alleen het gezicht en het haar, want je haar krijgt ook een behandeling met een buffelkam, krijgen aandacht maar voor de geest is het ook een oppepper. Even los van alles, aan niets denken en alleen maar ervaren. Dank je wel Alice en tot de volgende keer.

Rita
Alice is een lieve vrouw. Ze neemt de tijd voor je en helpt je daar waar nodig is.
Voor zowel ontspanning als een goed gesprek ga ik graag bij haar langs :)

Madelon
  Gisteren heb ik de workshop Inner Old and New gedaan.
De naam zegt het al. Laat 2016 achter met een goed gevoel, laat los wat je niet meer nodig hebt. We hebben daar een heel mooi ritueel voor gedaan. Focus je op dit mooie nieuwe jaar 2017.
En wat kan Alice je goed begeleiden in de diverse meditaties.
Wow.. ik was zo ver weg.. alsof het uren duurde, heel bijzonder.
En de verzorging was top, koffie/ thee, wat lekkers, het was er allemaal in overvloed.

Ik heb nu heel goed in beeld wat ik wil manifesteren, het is zo fijn om je daar bewust mee bezig te houden in het begin van een nieuw jaar!
Alice, ik meld me nu al aan voor dezelfde workshop voor volgend jaar.
Zo compleet, ik vind dat je er meer vergoeding voor mag vragen.
Het was top en je bent echt een lieverd, die het supergoed doet!
Bedankt voor deze mooie beleving :-)

Carla Evy Groot
Net terug van een heerlijke ontspannende rugmassage. Echt een aanrader, het was zo uitgebreid. Ook de hele sfeer in ruimte is super.

Cora
Enige tijd geleden op een beurs stond alice ook.Ik had gekozen voor een indianse hoofdmassage. Nog nooit zoiets meegemaakt!! zowel hoofd als armen en handen werden meegenomen en je voelt de spanning en stress gewoon uit je lichaam verdwijnen. Weken heb ik een ontspannen gevoel gehad. Wat een super massage was dat, zeker voor herhaling vatbaar (vooral na de drukke december maand) Dank je wel alice

petra
Voor ik op vakantie ging naar Ierland had ik een prachtige ervaring tijdens de gezichtsguasha. Het leek wel of de stenen en de handen van Alice een band legden tussen haar en mijzelf waardoor we dezelfde ervaringen opdeden. Ik ervoer meerdere keren dat ik even weg was en op een gegeven moment leek het wel alsof mijn lichaam begon te zweven. Nu geloof ik wel dat er iets is tussen hemel en aarde maar heb ook wel weer een dosis geaardheid en zei daar dus niets over. Maar toen zei Alice het. Dat is dan wel een heel bijzonder iets, dat je beiden dezelfde spirituele ervaring hebt gehad. Het geeft zo'n bijzonder gevoel dat er iets ontstaat en dat je elkaar aanvult en samen sterker wordt. Het was en is nog steeds een bijzondere herinnering die ik koester en bewaar en ik wil Alice daar dan ook enorm voor bedanken.

Rita


Bericht schrijven >