Heeft u de massage of healing behandeling als prettig ervaren?
Of een inspirerende workshop gevolgd?

Ik zou het heel leuk vinden als je een reactie achterlaat in het gastenboek :D

Bericht schrijven >

1 | 2 volgende »

Vanmorgen weer naar Alice geweest voor de gezichtsguasha. Regelmatig zakte ik weg in een staat van totale ontspanning. Heerlijk is dat. Dus niet alleen het gezicht en het haar, want je haar krijgt ook een behandeling met een buffelkam, krijgen aandacht maar voor de geest is het ook een oppepper. Even los van alles, aan niets denken en alleen maar ervaren. Dank je wel Alice en tot de volgende keer.

Rita - 06-06-2017 - 12:12

Alice is een lieve vrouw. Ze neemt de tijd voor je en helpt je daar waar nodig is.
Voor zowel ontspanning als een goed gesprek ga ik graag bij haar langs :)

Madelon - 16-03-2017 - 21:48

 

Gisteren heb ik de workshop Inner Old and New gedaan.
De naam zegt het al. Laat 2016 achter met een goed gevoel, laat los wat je niet meer nodig hebt. We hebben daar een heel mooi ritueel voor gedaan. Focus je op dit mooie nieuwe jaar 2017.
En wat kan Alice je goed begeleiden in de diverse meditaties.
Wow.. ik was zo ver weg.. alsof het uren duurde, heel bijzonder.
En de verzorging was top, koffie/ thee, wat lekkers, het was er allemaal in overvloed.

Ik heb nu heel goed in beeld wat ik wil manifesteren, het is zo fijn om je daar bewust mee bezig te houden in het begin van een nieuw jaar!
Alice, ik meld me nu al aan voor dezelfde workshop voor volgend jaar.
Zo compleet, ik vind dat je er meer vergoeding voor mag vragen.
Het was top en je bent echt een lieverd, die het supergoed doet!
Bedankt voor deze mooie beleving :-)

Carla Evy Groot - 02-02-2017 - 22:53

Net terug van een heerlijke ontspannende rugmassage. Echt een aanrader, het was zo uitgebreid. Ook de hele sfeer in ruimte is super.

Cora - 07-12-2016 - 12:34

Enige tijd geleden op een beurs stond alice ook.Ik had gekozen voor een indianse hoofdmassage. Nog nooit zoiets meegemaakt!! zowel hoofd als armen en handen werden meegenomen en je voelt de spanning en stress gewoon uit je lichaam verdwijnen. Weken heb ik een ontspannen gevoel gehad. Wat een super massage was dat, zeker voor herhaling vatbaar (vooral na de drukke december maand) Dank je wel alice

petra - 04-12-2016 - 21:23

Voor ik op vakantie ging naar Ierland had ik een prachtige ervaring tijdens de gezichtsguasha. Het leek wel of de stenen en de handen van Alice een band legden tussen haar en mijzelf waardoor we dezelfde ervaringen opdeden. Ik ervoer meerdere keren dat ik even weg was en op een gegeven moment leek het wel alsof mijn lichaam begon te zweven. Nu geloof ik wel dat er iets is tussen hemel en aarde maar heb ook wel weer een dosis geaardheid en zei daar dus niets over. Maar toen zei Alice het. Dat is dan wel een heel bijzonder iets, dat je beiden dezelfde spirituele ervaring hebt gehad. Het geeft zo'n bijzonder gevoel dat er iets ontstaat en dat je elkaar aanvult en samen sterker wordt. Het was en is nog steeds een bijzondere herinnering die ik koester en bewaar en ik wil Alice daar dan ook enorm voor bedanken.

Rita - 31-08-2016 - 20:27

Regelmatig maak ik gebruik van Alice haar diensten. Massages, workshops. Voor Valentijnsdag was ik lief voor mezelf en deed ik een Valentijn workshop, het werd een hele mooie avond met leuke mensen. Zoiets zou iedereen zichzelf moeten gunnen. Het is een aanrader net als al het andere wat Alice doet. Alice Bedankt, je bent een geweldig mens.

Linda - 04-05-2016 - 15:06

Via de "Veiling Obdam" had ik de kavel gekocht die Alice daar had aangeboden. Een Guasha gezichtsmassage. Ik wist niet wat ik daar van moest verwachten maar het was heerlijk ontspannend en zeker voor herhaling vatbaar. De hele dag voelde mijn huid zacht en verzorgd aan. Ook de heerlijke geur van de gebruikte producten waren er.
Alice, nogmaals bedankt voor de heerlijke behandeling.

Astrid

Astrid Groenveld - 10-03-2016 - 14:32

Iedere drie weken sta ik bij Alice op de stoep. De ene keer voor een gezichtsguasha en de andere keer voor een rug/schouder/nekguasha. Gisteren ben ik na een week vakantie in Ierland voor mijn gezicht heen gegaan. De zachtheid van de handen van Alice plus die van de jadestenen zorgde er weer voor dat ik al spoedig afzakte in een wereld van rust en reinheid. Het leek wel of alle indrukken van de vakantie een plek begonnen te krijgen en bovendien ging ik weer met een goed verzorgde huid de deur uit. Volgende keer vertel ik iets over de rugbehandeling.

Rita - 08-03-2016 - 08:51

De gouden handen van Alice.
Tijdens een IET behandeling bij Alice heb ik iets bijzonders mogen ervaren. Ik voelde direct al de energie die zij vanuit het universum bij mij binnenbracht. Op een gegeven moment voelde ik dat ik me niet op, maar boven de behandeltafel bevond. Dit heb ik nog nooit ervaren. Zo bijzonder en zo mooi. Bedankt, Alice voor dit unieke moment.
Maar ook voor je luisterend oor, je warmte en liefde.

René - 03-03-2016 - 18:55


Bericht schrijven >

1 | 2 volgende »