Mini retraite

 
 Mini retraite  
 
 

 
 Mini retraite  ( 3 uur)
  • Ontspannende, helende massage
  • Access bars healing
  • Drum/klank/stem healing


De mini retraite begint met heerlijke ontspannen helende massage. 
Je hele lichaam wordt zacht gemasseerd om je zenuwstelsel tot rust te brengen.
De energetische massage brengt je hoofd en lichaam weer in verbinding en brengt je naar een energetische staat waarin je het gevoel krijgt in energie op te gaan.
 
 
Daarna wordt een Access Bars healing ingezet om oude verbindingen los te laten. 
Je bent ondertussen al zo ontspannen dat je in een veld van bewustzijn of in een laag van overgave zakt. Deze laag kan heel veel heling geven zonder dat je hier bewust van hoeft te zijn. De energie voelt heel verfijnd, subtiel maar wel diepgaand.
Dit wordt altijd als heel fijn ervaren.
 

Als afronding een drum/klank/stem healing waarbij ik mij op jouw energetisch veld afstem en klank geef door middel van instrumenten en mijn stem.


Vooral het heling geven met mijn stem is een unieke ervaring. Stem healing is een intense en bijzondere ervaring.
Juist omdat deze jouw klanken auditief bij je terugkomen. Dit zijn jouw klanken en resoneren daarom geheel met jouw gevoelswereld. Klank brengt trilling en licht voort.
 
De verschillende frequenties maken dat energie dat niet goed stroomt weer vrij wordt gemaakt. Dit werkt door in hele systeem van lichaam, emotioneel, mentaal, spiritueel. Vorige levens, familielijnen en in de energie die je nu bij je draagt. 
 
 

Na deze sessie ga je als herboren weer naar huis. Het zal voelen alsof je op een verre maar helende reis bent geweest maar een waarbij je veel licht zult meenemen.