Access Bars Immuun systeem

Afbeelding invoegen
 
 
Access Body Process Immuunsysteem

In deze body process sessie wordt je immuunsysteem geactiveerd door 3 hoofdposities op het lichaam aan te raken.

Het is een hele fijne rustgevende healing waarin je je volledig kunt overgeven aan het process wat moeiteloos door je heen loopt. Ik heb het zelf ervaren als een hele diepe en fijne manier van overgave en in rust zijn.

In deze sessie gebruiken we ook de clearing statement om processen te laten lopen en af te laten vloeien.
De energieën die stromen zijn de natuurlijke energieën van het lichaam zelf.
Het is de zelfhelende energie wat zich in jouw lichaam bevind en wordt aangezet om in beweging te komen naar de hoogste energetische staat van de oorsprong van jouw lichaam.

Zeker in deze tijd kan ons immuunsysteem wel een goede dosis verhogende energie gebruiken. De afgelopen twee jaren zijn een behoorlijke aanval geweest op ons immuunsysteem met name de stress en onzekerheid van alles om ons heen. Bewust en onbewust pikken we veel van deze energie op en ook de tijd voor ons zal nog veel van ons vragen door allerlei veranderingen die gaan zijn.

Door je lichaam te ontdoen van oude ballast of prikkels komt er ruimte voor heling en positiviteit.
Je komt meer in lijn met je hoofd en hart, je voelt de rust. Die rust is heel belangrijk om makkelijker te kunnen ontspannen zodat je merkt dat je beter bij jezelf kunt blijven, beter bij je gevoel komt en je krachtiger voelt.

Wil jij jezelf een energie upgrade voor je immuunsysteem geven of gewoon als een heerlijk rust moment of healing voor jezelf nemen dan nodig ik je uit voor een hele fijne sessie.