Chakra stemvork healing

Afbeelding invoegen
 
Chakra stemvork healing 
 
Breng jezelf in balans met een chakra stemvork healing.
De chakra stemvorken zijn afgestemd op de juiste trilling van de 7 chakra's en brengen onjuiste trillingen weer terug naar de juiste trilling.
Tevens helpt het om geblokkeerde energiekanalen te openen.
Zijn chakra's niet in balans dan kan dit invloed hebben op je lichamelijk, psychische, emotionele en spirituele gezondheid.
 
Het lichaam bestaat voor een groot deel uit water dit is een sterke geleider voor trillingen. Zeker in deze tijd waarin wij heel veel negatieve trillingen ofwel onnatuurlijke trillingen om ons heen hebben zoals TV, radio, wifi is het belangrijk om hiervan bewust te zijn. Het kan zeker invloed hebben om je goed of niet goed te voelen. 
 
De stemvorken zijn afgestemd op natuurlijke trillingen die met ons lichaam resoneren en op deze manier een helende werking hebben. De trillingen en vibraties zorgen voor een diep ontspannende werking op lichaam en geest en voelt heel fijn aan.   
 
Wanneer een chakra uit balans is heeft dit invloed op je emoties en lichaamsfuncties. Chakra’s zijn draaiende energiepunten die onze levensenergie draaiend houden.  
 
De meest bekende zijn de 7 chakra’s verdeeld over de middellijn van het lichaam, langs de ruggengraat.  Elk punt staat in verbinding met de energie van bepaalde emoties en de lichaamsfuncties. 
Chakra’s zitten aan de voorkant en achterkant van ons lichaam. Ze hebben allemaal een eigen kleur.

Chakra’s zijn in balans wanneer ze allemaal gelijkmatig openstaan en goed ontwikkeld. Je voelt je gelukkig, ontspannen, in balans en goed geaard.  
 

1e chakra: staat voor je stabiel en geaard voelen. 
2e chakra: staat voor je emoties, relaties, creativiteit, passie
3e chakra: staat voor zelfvertrouwen, verantwoordelijkheid voor jezelf
4e chakra: staat voor compassie, liefde
5e chakra: staat voor het spreken van jouw waarheid, je ruimte in kunnen nemen, je veilig voelen om je gevoelens uit te spreken.
6e chakra: staat voor je intuitie, de verbinding tussen je ziel en bewustzijn. De plek waar je informatie binnen krijg van de Bron.
7e chakra: staat voor het in verbinding staan met de goddelijke energie die je lichaam voorziet van energie en helderheid. Ook wel in verbinding staan met de Bron, de spirituele wereld