Hoofdmassage

Afbeelding invoegen
 
SUPER RELAXED!!

Hoofdmassage, gezichtsmassage, handmassage en voetmassage!!

Even een wellness momentje voor jezelf. Hoe heerlijk is dat!
Daarom heb ik deze drie massages bij elkaar gezet.

Een gouden combinatie van massage en heerlijke ontspanning.
In deze massage worden alle uiteinden van het lichaam gemasseerd. Daar waar eigenlijk alle spanning en prikkels mogen worden ontladen houden wij ze vaak nog vast in hoofd, handen en voeten.

Het hoofd neemt gedurende de dag heel veel indrukken op die een plekje mogen krijgen. Wanneer dat niet lukt vervallen we in piekeren. Met hoofdmassage kan alle spanning, bewuste en onbewuste, afvloeien.
Het gezicht wordt in deze massage ook meegenomen omdat spanning in het gezicht kan blijven hangen. We voelen het pas als het gezicht wordt gemasseerd en ook de drukpunten geactiveerd worden.
Als het brein ontspant wordt ook het lichaam als vanzelf ontspannen. In diepe ontspanning kan lichaam en geest herstellen.

Na hoofd- en gezichtsmassage worden de handen gemasseerd. De handen staan voor het handelen maar ook voor geven en ontvangen en staat in verbinding met hart.
Je voelt vaak pas bij het masseren van de handen hoeveel spanning erin wordt vastgehouden. Net als in de voeten zitten in de handen ook veel reflexpunten en ook de zenuwuiteinden lopen in handen en vingers. Heel goed om spanning te laten afvloeien uit de handen. Ze zullen een stuk zachter en soepeler aanvullen.

Als laatste worden de voeten gemasseerd. Reflexpunten worden gestimuleerd om het lichaam extra te stimuleren om in balans te komen.
De voeten zijn de basis van je lichaam. Jouw kracht begint bij de voeten.
Aarding is het allerbelangrijkste. Om balans te houden tussen hoofd, hart en ziel zijn de voeten de sleutel.

Wil je gaan voor deze super deluxe heerlijk diep ontspannende massage. Laat het me weten en we plannen snel een datum in.


Een indicatie van hoe de massage eruit ziet qua tijd:
Hoofdmassage 10 min.
Gezichtsmassage 20 min.
Handmassage 20 min.
Voetmassage 25 min.
Uitrust momentje ..

Totaal 75 minuten lang met speciale aandacht voor jou!
Prijs: € 75,-