Volle maan meditatie

 
Volle maan meditatie

De energie van volle maan staat voor de energie van persoonlijke groei.
Mediteren bij volle maan versterkt de energie van je intenties. De maan heeft een enorme invloed op energie. Zie maar de aantrekking van volle maan op eb en vloed. 
 
Elke volle maan heeft ook zijn eigen thema. Zo kan het heel zinvol zijn om je intentie in de energie van de volle maan te zetten. De frequentie is intenser, spirituele energie is beschikbaar zodat je nog beter contact kunt maken met je spirit.
Je kunt het soms wel merken dat door volle maan je emoties worden beïnvloed dit komt door de magnetische aantrekkingskracht die de volle maan bezit. 
Het helpt juist ook om een proces in gang te zetten voor het maken van veranderingen in je bewustzijn en zo ook in je leven.
 
Gebruik de kracht van de volle maan bij mediteren. Dit kan drie dagen voor tot drie dagen na volle maan. Dan is de maan energie het sterkst.
 

Dinsdag 19 februari 2019 is het volle maan.
Het thema van deze volle maan is ontkiemen.
 
De dagen beginnen al wat langer te worden. De vogeltjes laten zich al wat horen en ook zijn de sneeuwklokjes groeien en bloeien. De natuur is al flink bezig om zich straks te laten zien in groei van nieuwe uitlopers, blaadjes en bloempjes.
 
Deze volle maan meditatie zal gaan om vanuit je hart te voelen wat jij wilt laten groeien in je leven.
De energie van de sneeuwmaan geeft je de magische kracht om je wensen en verlangens voedingsbodem te geven om te groeien.
 
Ik doe mee
 
De volgende data zijn:
Di. 19 mrt. 2019
Vrij. 19 apr. 2019
Zat. 15 mei 2019

Tijd: 19.30 - 20.30 uur
Prijs: € 10,